Onze Businesspartners en Sponsoren

Waarom Hondenspeeltuin de Broekpolder sponsoren? U kunt rekenen op zowel regionale, alsook landelijke aandacht. Via lokale kranten, social-media en de verschillende websites verspreiden foto's van evenementen en ander vormen van exposure zich snel. Daarnaast gaat mond-tot-mond reclame uiteraard altijd razend snel via bezoekers van de hondenspeeltuin.

Hondenspeeltuin de Broekpolder is er trots op dat wij de belangen mogen behartigen van onderstaande Businesspartners en Sponsoren.

cerberusdesign_logo
Door onze ruime ervaring kunnen wij zorgen dat u optimaal resultaat uit uw website haalt. Niet onbelangrijk, Cerberus Design levert hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijk tarief. Wij helpen u graag met de gehele realisatie,incl. huisstijl, brochures, etc.
maes_logo
Als u op zoek bent naar een notaris in Vlaardingen, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij kennen de omgeving, de mensen en de gebruiken. Maes notaris is een persoonlijk kantoor met veel kennis en ervaring.
Uitlaatservice Stap-voets
Stap-voets biedt een Hondenuitlaatservice aan voor iedereen die door omstandigheden overdag niet zelf zijn hond(en) kan uitlaten. Ook voor training (groep/privé) en vakantiezorg voor uw dieren kunt u bij ons terecht.
pets_place
Dierenspeciaalzaak Pets Place Vlaardingen. Dierenwinkel met een uitgebreid assortiment in: Voeding en Benodigdheden voor Honden, Katten, Knaagdieren, Vogels, Vissen en Reptielen.

verkade_vlaardingen_logo
Met ruim 60 jaar ervaring in alle werkzaamheden in de buitenruimte kunt u zich geen betere partner wensen dan Verkade Vlaardingen. Wij kijken verder dan uw vraag, onderzoeken alle mogelijke consequenties en denken altijd twee stappen vooruit.
drukkerij_stout_logo
Wij zijn niet zoals 'de grote jongens' in de drukkerijwereld. De uniformiteit van zulke bedrijven is niet aantrekkelijk. Geen massaproductie of eenheidsworst. Wij zijn juist creatief en oplossingsgericht. Wij willen drukwerk zoals U het wilt!
juwelier_van_der_kaaden
Tegenwoordig heeft de klant veel wensen en daar probeer ik dan aan te voldoen”. In de juwelierszaak is een grote collectie Desiree trouwringen te vinden. “Maar naast deze collectie trouwringen hebben wij ook een grote collectie gouden en zilveren sieraden die net even anders zijn”.
logo-kindermans
We zijn eigenlijk een beetje wars van alle formele en klinische mooimakerij en geven de voorkeur aan een lage drempel in combinatie met een hoog gehalte vakidioterie.

spuiterij010
SPUITERIJ010 is een veelzijdig spuitbedrijf voor particulieren en bedrijven (voornamelijk uit de regio Rotterdam) met ruime werkervaring (sinds 1993) in het spuiten van bijna alles wat in een interieur voorkomt.
van_dijk
Een bedrijf dat z'n wortels heeft in de grond-, weg- en waterbouw, maar dat inmiddels ook een groot aantal aanverwante werkzaamheden tot de kernactiviteiten mag rekenen: lichtfunderingstechnieken, funderingsherstel, productie en verwerking van schuimbeton, milieutechniek, groenvoorziening, buitenruimte management en civiele- en utiliteitsbouw.

Sponsor worden?

Bent u enthousiast geworden van het aanbod en wilt u direct een pakket aanvragen of een donatie doen.
Vul dan bijgaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor de verdere afhandeling.

Wilt u de sponsorpakket mogelijkheden op een later tijdstip nog eens rustig doorlezen? Download de sponsor flyer hier.

Mocht u afwijkende wensen hebben of interesse hebben voor materiële sponsoring adviseren wij dit te melden in het opmerking veld.

Sponsor aanvraag formulier

Bedrijfsnaam (verplicht)

Contactpersoon (verplicht)

Adres

Postcode

Plaatst

E-Mail (verplicht)

Telefoonnummer

Pakketkeuze

Sponsorpakket ChihuahuaSponsorpakket LabradorSponsorpakket Duitse Dog


Gewenste contractsduur: 1 jaar2 jaar3 jaar