Halloweenbos

Speeluurtje grote honden
30 oktober 2016
Herinnering Wandelen met gids door de broekpolder
6 december 2016
Laad alles zien

Halloweenbos

Wat is het spannend …., wat is het donker …., wat is het sprookjesachtig en gezellig …. in ons Halloweenbos. Glazen potjes met glow lights markeren het pad naar de speeltuin. Bij de ingang is het zoeken naar de goede muntstukken. Zaklampen en mobieltjes schijnen bij bij het op maat maken van de verlichte halsbanden. Later ontdekken we dat een hond een paar kippenpootjes van Pets Place Vlaardingen van Hogendorplaan in het donker snel heeft opgepeuzeld. We hebben wel zo onze vermoedens, maar bewijzen vinden in het donker ….

Langs het hek hangen lampen. Bij bomen staan kleine tuinlampjes. Een paar plekken in het speelbos zijn prachtig versierd met grote pompoenen, lantarens, lampionnetjes, kleine spookjes en Halloweenslingers. Nieuwsgierig onderzoeken de honden het speelbos en elkaar. Want die halsbanden zijn toch wel heel bijzonder: blauwe lichtjes, oranje lichtjes, rode lichtjes, knipperende lichtjes.

Op de foto’s zien we later onverklaarbare lichtverschijnselen rondom de honden. Zouden er dan toch spoken wonen in het speelbos?

Hondenspeeltuin de Broekpolder
De grootste hondenspeeltuin van Nederland.

Comments are closed.